Samtalsgrupper för sörjande

Nyköpings församling har olika samtalsgrupper för sörjande.

Samtalsgrupper för den som mist sin livspartner finns kontinuerligt under året i vår församlings regi.

Inbjudan till samtalsgrupp sker 3-6 månader efter dödsfallet, ibland kan inbjudan komma tidigare eller något senare. Inbjudan kommer både brevledes och med personligt samtal. Samtalsledare är diakon och präst.

Inbjudan till samtalsgrupp sker fyra gånger per år. Vill du ha mer information? Det går bra att fråga någon av församlingens diakoner eller präster.