Konserter i kyrkan

Musik har alltid varit en viktig del av kyrkan. Nyköpings församling erbjuder ett brett utbud av konserter. Välkommen att - utan kostnad - slå dig ner och lyssna.

I våra konserter engageras musiker, solister och körer knutna till Nyköpings församling samt inhyrda.

Konserterna är – tack vare våra medlemmar – kostnadsfria för alla. I samband med konserten tar vi eventuellt upp kollekt, som går till välgörande ändamål.

Inför ett fåtal konserter - som vi av erfarenhet vet blir väldigt välbesökta - släpper vi biljetter. På hemsidan informerar vi då om biljettsläpp och tillgång.

Kalendariet - som finns längre ner på den här sidan - uppdateras löpande med aktuell information.