Informatör, kommunikatör, koordinator och hr

Församlingens informatör, kommunikatör och koordinator jobbar operativt och strategiskt, internt och externt - i många olika kanaler. Här nedan listas några av våra externa kanaler. Undrar du över något. Hör av dig!

Avtryck - magasin som distribueras som samhällsinformation till hushåll i Nyköping fyra gånger per år.

Uttryck - programblad, som distribueras i våra kyrkor och mötesplatser några gånger per år.

Affischer - sätts upp på anslagstavlor i och vid våra kyrkor och mötesplatser.

Annonser och predikturer - publiceras i Södermanlands Nyheter

Magasinet - gratistidning som distribueras en gång per månad. Nyköpings församling har ett uppslag - oftast med en intressant artikel och annonser om vad som är på gång.

Kyrkans Tidning - tre gånger per termin publiceras en artikel från Nyköpings församlings verksamhet.

Hemsidan - här publiceras nyheter och informeras om vad som är på gång. Här finns också kontaktuppgifter, information om våra kyrkor och mycket annat.

Facebook - här har Nyköpings församling en egen sida. Följ oss gärna!

Pod - "Ung och älskad" - så heter podden som pedagogen Karin Eckerdal och diakonen Maria Andrén gör tillsammans.

Malén Eneberg

Kommunikatör