Foto: Lena Jakobsson

Information från Nybro pastorat 20200328

Här kommer den senaste informationen från Nybro pastorat i dessa Coronatider

Svenska kyrkan i Nybro pastorat deltar i samhällets strävan att fördröja coronavirusets spridningstakt. Därför har vi tills vidare pausat det mesta av vår vardagsverksamhet. Undantaget är vissa grupper riktade mot barn och ungdomar i förskole- och grundskoleålder som startas upp igen, här får de berörda särskilt meddelande om detta.

Gudstjänster på sön- och helgdagar samt onsdagsmässan genomförs som planerat, detsamma gäller de dop, vigslar och begravningar som bokats eller bokas. Observera dock att kyrkkaffen, mingelfikor och andra sociala sammankomster i samband med våra gudstjänster är inställda.

Självklart finns, inte minst i denna svåra situation som nu råder, våra präster och diakoner som vanligt för enskilda samtal och själavård.

Förköpta biljetter till ”Grand Finale” återlöses.

Tel. 0481-429 00, nybro.pastorat@svenskakyrkan.se