Två unga tjejer sitter och skrattar tillsammans.
Foto: Alex Giacomini /Ikon

Ungdomsverksamhet

Det finns många mötesplatser för dig som är ung i Svenska kyrkan. Här kan du spela sällskapsspel, göra läxorna, hänga och träffa kompisar. Eller varför inte prata om djupa frågor och engagera dig för något som du tycker är viktigt?

Ungdomsgruppen STABIL 
Vill du hitta ett ställe där du kan koppla av och vara dig själv? Kanske har du konfirmerats och vill fortsätta på något sätt? Film, sällskapsspel och tävlingar är några av aktiviteterna som kan finnas på agendan under våra ungdomskvällar i församlingen. Dessa kvällar är för dig som gillar att umgås och hitta på roliga saker tillsammans med andra. Det gör inget om du inte känner någon sedan innan, det här är en perfekt plats att träffa nya vänner på. Kom och prova på!

YBASON youth 
Kören för dig som gillar att sjunga! Ett sångpass är som ett rejält glatt träningspass - efteråt känner du dig glad och nöjd. Och dessutom blir du ännu bättre på att sjunga. Vi hittar på roliga saker med kören och sjunger på församlingens gudstjänster. Kom och prova på!

 

 

Ungdomsgruppen STABIL

Välkommen till vår härliga ungdomsgrupp! Vi arbetar stabilt med att hjälpa till i församlingen och utveckla oss själva. Häng på du med!

En blandad ungdomskör sjunger och klappar händer inomhus.

YBASON Gospelkör

Gospel och glädje hör ihop. Det är ett skönt gung, gemenskap och lovsång. Det engelska ordet gospel betyder evangelium som i sin tur betyder glatt budskap - och vi kan lova att det svänger när du sjunger!