Många spännande aktiviteter i höst

I höst kommer det ske många spännande och nya aktiviteter i vår församling. Läs mer om vad som händer här:

Barnverksamheten
Öppen verksamhet - varje måndag 9-11.30 och varje onsdag 13-15 i barnlokalerna i Nosaby Församlingsgård. Drop in. Start 29 aug.
Babyrytmik - varje onsdag 9-11 i Nosaby. Anmälan krävs. Start 7 sept.
Se mer!

Fika och gemenskap
Under hösten kommer det att finnas ”Fika och gemenskap” på torsdagar 13-15. Vi träffas, dricker kaffe, umgås och har en andakt tillsammans. Några gånger får vi besök. Håll utkik efter information om plats och ev medverkan i våra sociala medier, annonser och hemsida eller klicka på länken nedan. Välkommen! Start 1 september.
Se mer!

Livsviktigt
Under fyra söndagar i höst kommer vi ha en gratis föreläsningsserie i Nosaby Församlingsgård, där vi kommer att ta upp tänkvärda och livsnära ämnen, som vill ge
näring för egna tankar och stimulera till reflektion och samtal kring livet tillsammans med andra. Bjuds även på fika och musik. Start 11 sept 16.00.
Se mer!

Gudstjänster och konserter
Vi firar som vanligt gudstjänster i våra kyrkor varje söndag och arrangerar konserter med jämna mellanrum. Håll utkik efter mer info i våra månadsblad, sociala medier, hemsida, kalendern och annonser.
Se mer!

YBASON Gospel
Vill du vara med och upptäcka gospelmusikens underbara värld, på tisdagar 18.30-20, tillsammans med andra? Du är välkommen, gammal som ung, van eller ovan sångare, kille som tjej. Hör av dig till Lina Skoog 044-190975 eller lina.skoog@svenskakyrkan.se  för mer info. Start 6 september.
Se mer!

Bibeln som symbolspråk
Mellan 17-19 träffas vi i Församlingsgården i Nosaby, med drop-in-fika från 16.45, för att sedan utforska vad Bibelns texter har att säga oss. Vi läser bibeltexter från Gamla testamentet, samtalar och skapar kreativt genom måleri för att ge texten liv. Du behöver inga förkunskaper för att delta och träffarna är kostnadsfria och allt material ingår.
Kontakta diakon Marie Berg för anmälan och information. 0733-689695 eller marie.berg@svenskakyrkan.se. Start 13 okt.
Se mer!

Leva-vidare-grupp
Är för dig som har mist en livskamrat eller nära anhörig. Höstens grupp är redan fulltalig, men du är välkommen att göra en intresseanmälan till våren till diakon Marie Berg på 0733-689695 eller marie.berg@svenskakyrkan.se. Start 1 sept.
Se mer!