Lokaler för uthyrning

I Nosaby församling finns det två stycken lokaler för uthyrning. Den ena är stora salen i Nosabys församlingsgård och den andra är gamla prästgården i Österslöv.

Nosaby Församlingsgård, Stora salen:

Stora salen är en rymlig lokal där det finns mycket goda möjligheter att servera mat och tillaga kaffe. Porslin finns till utlåning. Linnedukar kan lånas till självkostnadspris (tvätt). Lämplig lokal för upp till 100 personer. Att hyra lokalen en hel dag kostar 800 kronor, att hyra den under fyra timmar kostar 500 kronor.

Gamla prästgården i Österslöv:

En charmig kulturminnesmärkt lokal där det finns möjligheter att servera mat och tillaga kaffe. Porslin finns till utlåning. Lämplig lokal för mellan 25 och 35 personer. Att hyra lokalen kostar 500 kronor för en hel dag och 300 kronor för under 4 timmar.

• Lokalerna ska iordningställas efter användning avseende städning och disk.
  • Till måltiderna må serveras öl och vin, starksprit undanbedes.
  • Vid uthyrning av lokalerna i anslutning till dop, vigsel och begravning uttages ingen kostnad.
  • Vid bokning kontakta Annika Bergkvist på kansliet tfn 044 - 19 09 70 i så god tid som möjligt.
  • Nyckel avhämtas och kvitteras vid behov på kansliet och återlämnas senast dagen efter uthyrning.
  • Ordningsregler delges hyresgäst vid kvittens av nyckel.