Konfirmand

Under tiden som konfirmand får du tid att prata om och fundera över vad som är viktigt i livet. Det är skönt att få prata om de stora frågorna och de svåra sakerna. Att få diskutera värderingar, etik och moral, rädslor men också glädje och kärlek. Välkommen som konfirmand i Nosaby församling!

Varför ska jag konfirmera mig?

Att konfirmera sig är unik chans att få prata om de stora frågorna i livet. Livet väcker många frågor. Vad är viktigt i mitt liv? Hur är jag en bra människa? Vem vill jag vara? Finns Gud? Kan jag tro? Vad säger Bibeln om allt detta? Vad betyder det i så fall för mig?

Konfirmationen är din möjlighet att fundera på allt det både själv och tillsammans med andra ungdomar och vuxna.

Konfirmation är också träffar, skratt, allvar, läger, Bibeln, gudstjänst, nära vänner och nya vänner. Det är så mycket mer än vad man tror!

Hur mycket mer? Våga utmana dig själv och ta reda på det!

Olika alternativ för konfirmationsläsning i Nosaby

I Nosaby församling erbjuder vi konfirmationsläsning för ungdomar. Läsåret 2023/2024 erbjuder vi två olika alternativ; onsdagskonfirmander och sommarkonfirmander

Vuxenkonfirmation

Naturligtvis finns även möjlighet till vuxenkonfirmation. Om vuxenkonfirmation är aktuellt för dig, är du välkommen att ta kontakt med någon av församlingens präster.

Anmälan

Från och med maj går det bra att anmäla sig till konfirmationsläsningen i Nosaby församling. Fyll i formulär nedan.
Här kan ladda ner en en informationsfolder där även anmälningstalong finns. Sista anmälningdag är 20 augusti 2023.

Kostnad?

Det kostar ingenting att konfirmera sig.

Frågor?

För mer information och frågor, kontakta församlingspedagogen.

Onsdagskonfirmander

I denna grupp tar vi chansen att träffas varannan onsdag under hösten och våren. Vi åker också på läger ihop gör roliga saker tillsammans.

Sommarkonfirmander

Att gå på konfa mest på sommaren kan vara ett alternativ för dig som har mycket att göra på vardagar och helger under terminstid. Ta chansen att få en unik sommar!

Konfirmeras efter åttan eller som vuxen

Blev du inte konfirmerad som tonåring? I din församling erbjuds alltid en möjlighet att konfirmeras som vuxen.

Anmälan till konfirmation 2023-2024

Vilken konfirmandgrupp vill du helst gå i?