Uppvaktningar

Svenska kyrkans församlingar i Norra Tjust pastorat vill gärna uppvakta sina äldre medlemmar när de fyller år.

I följande församlingar uppvaktas personligt i samband med 80- och 85-årsdagen och
fr o m 90-årsdagen blir det varje år:  Dalhem, Lofta och Västra Ed.

I Gamleby, Odensvi, Ukna, Överum och Loftahammar församlingar har församlingsråden valt att uppvakta 80-, 85- och 90-åringar främst genom inbjudan till en gemensam fest. Jubilarerna inbjuds då till ett firande med mat, dryck, musik och lite andra festligheter.

I Loftahammar, Odensvi och Ukna uppvaktas dessutom alla som under året fyller 91 och däröver.

I Överum uppvaktas även 95-åringar. Därefter uppvaktas varje år.

I Gamleby gäller att uppvaktningar genom personliga besök sker i samband med 90-, 95- och 100-årsdagen och därefter varje år.

Komminister Håkan Perniel har ansvaret för uppvaktningarna. Kan han inte själv närvara kommer någon annan istället.

Har man undanbett sig uppvaktning, eller har framfört annat önskemål, tar vi hänsyn till detta.

Församlingarna önskar Dig en fin högtidsdag!