Foto: Alex & Martin / IKON

Baby- och småbarnsrytmik

Välkommen med ditt barn (2-8 månader) till en härlig stund i musikens och rörelsens tecken! På ett lekfullt vis stimulerar vi barnets utveckling motoriskt, socialt och emotionellt genom bl. a. sång, vaggning, ramsor och dans.

Vi träffas ca. tio gånger per termin och för att känna närhet och trygghet begränsas grupperna till sju barn per grupp. Efter varje sångpass finns det tid för fika, samtal och lek.

Tid & plats

Baby- och småbarnsrytmik anordnas på torsdagar kl. 09:30–11:00 och kl. 13:30–15:00 i Kyrkvillan med start vecka 38.

Vänligen medtag egen filt till barnet.

Denna aktivitet har ett begränsat antal deltagare; vänligen lämna din intresseanmälan genom formuläret nedan eller kontakta organiserande personal.

Intresseanmälan till Baby- och småbarnsrytmik

Eftersom Baby- och småbarnsrytmik har ett begränsat antal platser tillämpas ett intresseanmälningssystem.

Vänligen anmäl dig senast den 14 september 2020.

Integritet och sekretess

Vår personuppgiftsbehandling sker i enlighet med Svenska kyrkans personuppgiftspolicy. Lär dig mer om hur dina personuppgifter behandlas av Norrahammars församling.

För ditt barn är din röst den vackraste i världen. Babysång-stunderna blir en möjlighet att lära känna sitt barn och komma varandra nära. Vi hoppas att du—genom att delta i babyrytmiken—ska uppleva glädjen i att ofta sjunga med ditt barn.