Familjekyrkis

Välkommen till mötesplatsen för bebisar, småbarn och vuxna. Vi träffas för att leka, sjunga, umgås, dela erfarenheter och lära känna varandra.

Vi träffas en gång i månaden vanligtvis kl. 15.00- 17.00 i Johanneskirken (Nygårdshøyden). Ingång från baksidan av kyrkan.

Familjekyrkis är en mötesplats för hela familjen. Här finns något för både liten och stor. Tillsammans leker och pysslar vi och det bjuds alltid på fika. Vi samtalar och delar erfarenheter och det är en perfekt mötesplats för den som vill lära känna nya vänner i sitt närområde. Klockan 15.30 är det dags för en liten sångstund för de minsta.

Alla är välkomna att komma inom för en kopp kaffe/te och en kanelbulle eller annat gott!