Vi söker två präster och en kyrkomusiker!

Årjäng

Nordmarkens pastorat är den sydvästligaste delen av natursköna västra Värmland, sagans och kulturens landskap på mitten av vägen mellan Karlstad och Oslo, båda en dryg timme bort. Här finns landsbygd och tätorter, positiva människor med kreativitet och en dynamisk bygd med låg arbetslöshet där du tillsammans med ett engagerat arbetslag, i varierande åldrar, får vara med och forma kyrkans arbete.

Vi har ett mångfacetterat arbete bland alla åldrar och ett rikt musikliv.

HJÄLP OSS LÄGGA PUSSLET!
Vi söker nu följande medarbetare:

Två församlingsherdar 100%

Vi vill att du är en positiv, flexibel och trygg person som har lätt att samarbeta med såväl kollegor som ideellt arbetande. Du är beredd att arbeta över hela det pastorala fältet med särskilt ansvar för en eller två församlingar. Konfirmander, barn och unga, rik musik- och körverksamhet bidrar till att ge dig inspiration i ditt arbete. Dina personliga gåvor och intressen kommer att spela roll för tjänstens utformning.

En kyrkomusiker 100%

Arbetet omfattar hela bredden av kyrkomusikaliska uppgifter och ger ofta möjlighet till samverkan med kollegor liksom lokala sångare och musiker som ofta är med och kompletterar körerna i olika projekt eller konserter. Du har kantorsexamen eller motsvarande kompetens och är väl förtrogen med Svenska kyrkans tro och liv. Din inriktning och profil kan påverka innehållet i tjänsten.

För tjänsterna gäller att du har körkort och tillgång till egen bil.

Vi hjälper gärna till med bostadsfrågan.

Vi ser fram emot din ansökan med CV och referentuppgifter!

Märk kuvertet: Präst eller kyrkomusiker.

Du kan förstås också maila nordmarkens.pastorat@svenskakyrkan.se   Ämne: Präst eller kyrkomusiker

Sista ansökningsdag är den 2 april 2020

Tillträde efter överenskommelse.

Adress:
NORDMARKENS PASTORAT
672 23 Årjäng

Upplysningar om tjänsterna lämnas av:

Kyrkoherde Rune Wallmyr, 0573-13601  och Kyrkorådets ordf. Ulla Paulsson, 070-5439377