Kyrkan Play: Video när du vill

I Kyrkan Play samlar vi gudstjänster, musik och annat videomaterial. Titta så ofta du vill och dela gärna innehållet med andra.

Play: Sommarhälsning från Spelgruppen

Spelgruppen i Norrfors är en av alla de körer och orkestrar som haft svårt att öva under pandemin. Men nu har de tillsammans gjort en inspelning av sommardoftande "Nu grönskar det". Musiken ackompanjeras av vackra sommarbilder från Norrfors.

Play: Rock i kyrkan

Församlingens kantorer ser städade ut, men i bland drömmer de om nitar, spandex och pudelfrisyrer! I den här videon från Nordmalings kyrka släpper de loss sina hårdrocksfantasier och har du någon gång undrat över vad en Grönlunds-orgel duger till spolar du snabbt fram till 4:20.

Play: Gökotta från Catharinakapellet

På Kristi himmelsfärdsdag klockan 8.00 är du välkommen att starta dagen med en otraditionell gökotta från Catharinakapellet. Det blir en Gyllne morgon tillsammans med Larsa Rännar och Jonny Staffansson.

Valborgsfirande vid Algutsrums kyrka på Öland.

Play: Glad Valborg!

Den är lite seg i år våren. Men nu knuffar vi in den på scenen oavsett om den gillar det eller inte men hjälp av lite digital manskör. En riktigt fin Valborg önskar Nordmalings församling!

Play: Passionsandakt, onsdag 31 mars 2021

I den tredje och sista av stilla veckans passionsandakter läser kyrkvärden Ronny Petersson Markusevangeliets 15 kapitel. Vi får nu följa när Jesus döms, korsfästs, samtalar med rövarna och till sist ger upp andan. Kyrkoherde Larsa Rännar sjunger psalm 442, Han gick den svåra vägen.