Anmäl dig här!

VAL AV KONFIRMATIONSGRUPP

FRÅGA TILL VÅRDNADSHAVARE

KONTAKTUPPGIFTER TILL SAMTLIGA VÅRDNADSHAVARE

Svenska kyrkan har stor respekt för din personliga integritet. I och med att vi skickar denna anmälan samtycker jag som vårdnadshavare att mitt barn deltar i konfirmationsläsning och att lämnade uppgifter får behandlas enligt gällande lagstiftning. Läs mer på www.svenskakyrkan.se/nodinge/personuppgiftshantering om hur vi i våra olika verksamheter hanterar dina personuppgifter.

Mika Auvinen

Svenska kyrkan Nödinge

Präst - kyrkoherde

Mia Nordin

Svenska kyrkan Nödinge

Fritidsledare

Konfirmandgrupper

SURTE
  • TISDAGSGRUPPEN. Tisdag ojämna veckor start 25/8 16-18. Konfirmation 29 maj 2021. Vi varannan tisdag kl 16-18 i Surte församlingshem (förutom vid lov). Läger 23-26/10- 2020 och 12-16/5 2021.

NÖDINGE
  • ONSDAGSGRUPPEN. Onsdag ojämna veckor start 26/8 16-18. Konfirmation 29 maj 2021. Vi träffas varannan onsdagar kl 16-18 i Nödinge församlingshem (förutom vid lov). Läger 23-26/20 och 12-16/5

Under konfirmationstiden ingår två läger, egen bibel, foto och mycket mera.

Konfirmationsträffarna sker varannan vecka, ojämna veckor. Konfirmationsläsningen är gratis.

Hoppas vi ses!