Ung svensk i New York

Du har kanske inte åkt till New York för att träffa svenskar, men ibland kan det vara skönt att träffa andra från Sverige.

Vi är många som bor här i New York och trakterna runt omkring. Studenter, aupairer och andra unga har en möjlighet att träffas, göra något kul ihop och knyta nya kontakter.

Håll utkik här på hemsidan och i Facebook-gruppen. Gå med i gruppen Ung svensk i New York för den senaste informationen och för att knyta kontakter med andra unga svenskar.

Gilla sidan Svenska kyrkan i New York för att få med dig vad som händer i församlingen i övrigt.

Caféet är öppet måndag-fredag kl. 12-18 och lördag-söndag kl. 12-16.
Du kan låna svenska böcker, fika, prata, tända ljus och koppla upp dig på wifi.

Vi ses i kyrkan!

Joachim Franzén