Volontär på julmarknaden

I samband med julmarknaden 16-18 november behövs det många händer. Kom och hjälp till!

Vill du hjälpa till?
I många utlandskyrkor är julmarknader inför advent och jul en stor händelse - både som träffpunkt och som en viktig inkomstkälla för kyrkan.

Julmarknaden i Svenska kyrkan i New York är ett stort evenemang och vi i personalen klarar det inte på egen hand. Vi är beroende av att du hjälper till. Bland annat behövs hjälp med uppackning och prismärkning, ommöblering, bakning och matförberedelser inför, och försäljning och servering under marknaden.

Det är så roligt att ställa upp för kyrkan. Det vill jag göra igen!

volontär 2017

Du behövs!
Förutom att du gör en ovärderlig insats brukar det också vara riktigt roligt! I januari har vi en tackmiddag för alla som hjälpt till.

Du kan hjälpa till innan basaren med bakning, prismärkning, byggande, uppackning etc. Du kan hjälpa till den 16-18 november med försäljning, servering, betalningsstation, hälsa välkommen, spela och sjunga etc.

Besök kyrkan, ring +1(212)8328443 eller fyll i formuläret nedanför och anmäl ditt intresse eller för att få veta mer. Kom och var med!

Välkommen att anmäla ditt intresse som volontär på julmarknaden! Fyll i uppgifterna så tar kyrkans personal kontakt med dig.

Vilka tider kan du hjälpa till? Kryssa i.