Other languages with Google Translate

Kyrkorådets medlemmar

För tillfället består Kyrkorådet för Svenska kyrkan i Nederländerna av följande personer:

Anders Rengefors

Kyrkorådets ordförande

Mer om Anders Rengefors

"Jag har bott i Nederländerna sedan 1991 Har varit aktivt engagerad i kyrkan de senaste 10 åren, bl. a. som kyrkorådets ordförande samt utlandskyrkans ledamot i domkapitlet i Visby stift."

Pernilla Triel

Vice ordförande kyrkorådet

Mer om Pernilla Triel

Boende i Nederländerna först mellan 1993-2006 och sedan från 2013 och tillsvidare. Engagerad i kyrkan sedan barnsben och medlem i kyrkorådet sedan ungefär ett år.

Maria  Scharffenberg

Maria Scharffenberg

Kyrkoherde (vik)

Monica  Härnqvist-Edling

Monica Härnqvist-Edling

Mer om Monica Härnqvist-Edling

Bott I Nederländerna sedan 1975 med ett kort uppehåll 1984-1991, då jag bodde i USA. Aktiv i kyrkan sedan början och medlem i kyrkorådet sedan 2008

Yvonne Nordlund

Mer om Yvonne Nordlund

Jag har bott i Nederländerna sedan 1991, och varit aktiv i kyrkan, speciellt i kyrkans kör, sedan många år. Sedan 2010, engagerad som protokollförare i kyrkorådet.

Erica Carlsson

Mer om Erica Carlsson

Bott i Nederländerna, sedan 2013, dessförinnan snart 20 ar utomlands på olika platser i Europa med endast kortare uppehåll hemma i Sverige. Jag har varit engagerad i kyrkan sedan jag kom hit 2013 och min son är också döpt här.

Lotta de Wildt

Wim van Os