Samtal om existentiell hälsa

En samtalsgrupp där vi delar tankar om livet.

Vill du vara med i en samtalsgrupp där vi delar tankar om livet? Genom samtal kan vi ge varandra livsmod, livsglädje och livsmening. Samtalen bygger på samtalskort utifrån WHO:s folkhälsoundersökningar.

Träffarna är riktade till dig som är 65+ och vi vänder oss till alla i Nässjö pastorats alla församlingar. Vidare information får du vid anmälan.

I höst (2019) kommer vi att ha en grupp i Nässjö, med start måndag 14/10, och en i Bodafors, med start 13/9. Övriga datum fås vid första samlingen. Vi träffas 8 gånger, och varje träff börjar vi våra samtal över en kopp kaffe och avslutar dagen med andakt och gemensam lunch.

Din anmälan gör du senast den 6/9 2019 till:
Kicki Lundberg telefon 0380-764 11,
Pia Starö telefon 0380-51 51 24 eller
Pernilla Sandberg telefon 0380-293 88.

OBS! Begränsat antal platser. Engångskostnad: 100 kronor.

VÄLKOMNA!