Samtal om existentiell hälsa

En samtalsgrupp där vi delar tankar om livet.

Vill du vara med i en samtalsgrupp där vi delar tankar om livet? Genom samtal kan vi ge varandra livsmod, livsglädje och livsmening. Samtalen bygger på samtalskort utifrån WHO:s folkhälsoundersökningar.

Vi kommer att träffas vid åtta tillfällen under våren 2018, i Mariagården, församlingshemmet bredvid Nässjö kyrka, på torsdagar mellan klockan 10.00-13.00. Vi börjar våra samtal över en kaffekopp och avslutar dagen med en andakt och lunch.

Träffarna är riktade till dig som är 65+ och vi vänder oss till alla i Nässjö pastorats alla församlingar. Vidare information får du vid anmälan.

Start måndag den 11 februari 2019 - övriga datum får du vid första träffen. Anmälan gör du till Kicki Lundberg telefon 0380-76411 eller till Pernilla Sandberg telefon 0380-29388. OBS! Begränsat antal platser. Engångskostnad: 100 kronor.

Uppdatering 2019-01-15: platserna fulltecknade. VIll du veta mer kontakta Kicki Lundberg på telefon 0380-76411.

VÄLKOMNA!