Präst 0-18

Nu har vi räknat till 100 och ser fram emot att få träffa dig

Vi söker en präst

Nu är det hög tid att inte bara prata om att satsa på våra unga medlemmar, 0 -18 år. Nu är det dags att agera och göra allt det goda vi vill och söker därför en komminister som ska jobba tillsammans med 2 församlingspedagoger och 2 församlingsassistenter för att skapa nytt, med glädje och framtidstro.

Vi som väntar på dig är ett öppet och kreativt arbetslag i 3 församlingar. Foss, Svarteborg-Bärfendal och Sörbygden som har ca 8000 tusen medlemmar i en kommun med drygt 10 000 invånare.

Munkedals pastorat är beläget 3 mil norr om Uddevalla, och har 10 mil till Göteborg med goda förbindelser.  Här möts du av en fantastisk natur mellan västkustens salta bad och inlandets skog och naturområden. Vi har allt. Från fjord till fjäll.

Vi önskar träffa dig som med entusiasm, trygghet i tro och en vilja att bygga församlingsgemenskap som håller för framtiden. Vi önskar att, tillsammans med dig, vara en öppen folkkyrka - med allt vad det innebär.

om tjänsten

• Verksamhet med barn, familj, konfirmander och unga.
  • Gudstjänster, andakter, kyrkliga handlingar och själavård
  • I samband med rekryteringen begär vi utdrag från belastningsregistret
  • Rekrytering sker löpande
  • B-körkort och egen bil
  • Tjänstgöringsgrad: 100%
  • Tillträde: Enligt överenskommelse.

Kontaktperson - Upplysningar:

Monica Persson Horchani, kyrkoherde
Tfn: 0727-18 87 36
E-post: monica.persson@svenskakyrkan.se

Eva Paulert, församlingspedagog
Tfn: 0705-50 24 29
E-post: eva.paulert@svenskakyrkan.se

Fackliga företrädare:

Kyrkans Akademikerförbund
Ib Pihlblad
Tfn 0703-06 66 44

Carina Widell