Gudstjänst i coronatid

På grund av de skärpta restriktionerna för att förhindra smittspridning, har vi i Munka Ljungby församling beslutat att för närvarande inte fira offentliga gudstjänster i våra kyrkor. Vi fortsätter med begravningar, dop och vigslar enligt myndigheternas rekommendationer.

Vill du tända ett ljus eller bara sitta ner några minuter & meditera? Besök gärna våra kyrkor, de står vanligtvis öppna dagtid på vardagarna när vaktmästarna är på plats.

Andakter/korta gudstjänster kommer att läggas ut här på hemsidan och på vår facebooksida.

Präst/diakon kommer under gudstjänsttid att vara i den kyrka som skulle haft gudstjänst och be för församlingen och vår värld. Kyrkklockorna kommer att ringa som vanligt.

27 januari, onsdag

31 januari, Septuagesima