Birgitta Landgren leder en duktig ungdomskör

Ungdomskör Stensjökyrkan

Svenska kyrkan har en ungdomskör tisdagar kl 17-18 i Stensjökyrkan, för ungdomar i årskurs 6 och uppåt.

Ungdomskör, från årskurs 6 och uppåt
Stensjökyrkan, tisdagar kl 17-18, kontakt Birgitta Landgren 031-7619466

Vi är en kör med ca 15 ungdomar som sjunger musik i olika genrer, oftast två- eller trestämmigt.

Ung kvinna sjunger solo i kör

Ungdomskörer

Svenska kyrkan Mölndal har ungdomskör

Glada ungdomar utanför kyrka, sommarbild

Ungdom

Svenska kyrkan Mölndal har mycket verksamhet för unga med både öppna grupper, enstaka evenemang och kurser för dig som vill delta i aktiviteter före, under och efter din konfirmationstid.

Konfirmation – tankar om Gud och livet

Här finns information om vilka konfirmationsgrupper som finns. Information om grupperna 2022-2023 hittar du här. Anmälan sker i formuläret nedanför.

Konfirmander paddlar kanot.

Stensjön

I Stensjöns församling finns en stor öppenhet för att diskutera angelägna samhällsfrågor och mod att tala det som kan uppfattas som kontroversiellt. Navet i församlingslivet är högmässan klockan 10 varje söndag. Det finns också ett rikt musikliv där fler än 200 körsångare möts varje vecka i någon av de två kyrkorna, Stensjökyrkan och Fågelbergskyrkan.