Foto: Gustaf Hellsing

Unga vuxna

Är du mellan 18 och 30 år och längtar efter en kristen gemenskap med andra unga vuxna? Vi träffas varannan söndag kl 13:00 i Fässbergs församlingshem, Hägnet.

Unga Vuxna-träffar

Är du mellan 18 och 30 år och längtar efter en kristen gemenskap med andra unga vuxna? Då kan du hänga med på Svenska kyrkan Mölndals Unga Vuxna-träffar!

fässbergs församlingshem söndagar 13:00-16:00/16:30

Vårt första träff i under höstterminen blir kl 13:00 i Hägnet i Fässbergs församlingshem söndagen den 13 september och vi kommer mötas ungefär varannan vecka under hösten.

Då kommer det bli lite mat, vi kommer ha trevligt, kanske leka lite, dela tankar om livet och tron och be lite för varandra, och också dyka in i någon bibeltext tillsammans.

För tillfället går vi igenom Johannesevangeliet, och inga frågor eller funderingar (eller även protester!) som dyker upp när vi läser är oviktiga eller dumma!

Vi nosar också på någon typ av läger eller utflykt i början på november (mer info om detta kommer så småningom på hemsidan och i kalendern). Och där finns såklart också utrymme för era egna förslag på andra saker vi kan göra tillsammans!

Kontakta Solveig Fylling Nygaard på mejl: solveig.f.nygaard@svenskakyrkan.se  eller tel: 0738520431.

Ingen anmälan, kom så många gånger du vill och kan.

Ingen avgift, men vi brukar dela på kostnaden för maten (eller tar med egen mat).

Träffar hösten 2021 Unga Vuxna

Plats: Hägnet, Fässbergs församlingshem, ifall ingen annat annonseras.

Tid: 13:00-16/16:30

• 13 september – höstens första träff
  • 27 september
  • 11 oktober