Foto: Gustaf Hellsing

Unga vuxna

Är du mellan 18 och 30 år och längtar efter en kristen gemenskap med andra unga vuxna? Vi träffas varannan söndag. Under våren 2021 sker det via Zoom.

Unga Vuxna-träffar

Är du mellan 18 och 30 år och längtar efter en kristen gemenskap med andra unga vuxna? Då kan du hänga med på Svenska kyrkan Mölndals Unga Vuxna-träffar!

Vanligtvis brukar vi träffas ungefär varannan vecka i Fässbergs församlingshem söndagar 13:00-16:00/16:30. Då brukar det bli lite mat, vi har trevligt, kanske leker lite, delar tankar om livet och tron och ber lite för varandra, och även dyker ner i någon bibeltext tillsammans. Och där finns såklart också utrymme för era egna förslag på andra saker vi kan göra tillsammans!

Zoom-träffar under våren 2021

OBS! Nu under dessa rådande corona-restriktioner träffas vi online på Zoom 16:00-18:00/18:30 istället.

Vi kommer träffas online varannan söndag tills restriktionerna ändras eller det blir så varmt i vädret att vi kan vara ute!

För tillfället går vi igenom Johannesevangeliet, och inga frågor eller funderingar (eller även protester!) som dyker upp när vi läser är oviktiga eller dumma.

Vill du ha en zoom-länk, eller har du frågor?

Kontakta Solveig Fylling Nygaard på mejl: solveig.f.nygaard@svenskakyrkan.se  eller tel: 0738 520 431.

Säg gärna till ifall du vill hänga med, så får du en zoom-länk.

Ingen avgift, men vi tar med egen mat de gångerna vi möts ute.

Träffar våren 2021 Unga Vuxna

Plats: För tillfället på Zoom (länk skickas till dem som vill hänga på)

Tid: På Zoom: 16:00-18:00/18:30, Senare vid fysiska träffar: 13:00-16:00/16:30

• 17 januari – vårens första träff
  • 31 januari
  • 14 februari
  • 28 februari
  • 14 mars
  • 11 april
  • 25 april
  • 9 maj
  • 30 maj – avslutning (med grillning?)
Solveig Fylling Nygaard

Pedagog - Stensjön, Teolog - Stensjön

Vill du prata med någon?