Unga vuxna

Är du mellan 18 och 30 år och längtar efter en kristen gemenskap med andra unga vuxna? Vi träffas varannan söndag kl 13:00 i Fässbergs församlingshem eller i Stensjökyrkan (se kalendern).

Är du mellan 18 och 30 år och längtar efter en kristen gemenskap med andra unga vuxna? Då kan du hänga med på Svenska kyrkan Mölndals unga vuxna-träffar!

Vi träffas ungefär varannan söndag kl 13:00 i Fässbergs församlingshem eller Stensjökyrkan - se kalendern.

Då kommer det bli lite mat, vi kommer ha trevligt, dela tankar om livet och tron och be lite för varandra, och också dyka in i någon bibeltext tillsammans.

Där finns såklart också utrymme för förslag på andra saker vi kan göra. Vi formar träffarna tillsammans!

Kontakta Solveig Fylling Nygaard på mejl: solveig.f.nygaard@svenskakyrkan.se  eller tel: 0738520431.

Solveig Nygaard

Pedagog - Stensjön, Teolog - Stensjön