Other languages with Google Translate

Kontakt

Svenska kyrkan Mölndal Besöks- och postadress: Fässbergs församlingshem, Terrakottagatan 3b, 43142 Mölndal Telefon: +46(31)7619300 E-post till Svenska kyrkan Mölndal

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Undervisning – fördjupad förståelse

Kunskap är aldrig något krav för tillhörigheten till Gud, men den kan fördjupa förmågan att se Guds handlande och möjligheter i sitt eget liv, andras och i världen.

I vår kyrka är undervisningen på ett särskilt sätt knuten till dopet, antingen som förberedelse eller som uppföljning. Svenska kyrkan Mölndal vill:

• Vara en lärande miljö för mänsklig och andlig utveckling i alla åldrar
  • Använda många olika pedagogiska modeller och metoder för att på bästa sätt möta människors olika behov och förutsättningar
  • Erbjuda många alternativ för konfirmationsundervisning
  • Ha en bred ungdomsverksamhet
  • Utveckla undervisning för vuxna