Foto: Alex & Martin IKON

Stensjökyrkans Flickkör Åk F-2

Stensjökyrkan. Tisdagar 14:30-15:30

Stensjökyrkans Flickkör består av drygt 20 flickor i ålder 5 år t.o.m. årskurs 2. Vi sjunger på tisdagar kl.14.30-15.30 i Stensjökyrkan. Vill du veta mer? Vill du vara med?

En flickkör övar i kyrkan. Flickornas ansikten speglas i flygelns lock.

Sångfåglarna, Fågelungarna och Påfåglarna

Barnkörer i Fågelbergskyrkan, tisdagar 14:15-16:30

Barnkörer

Svenska kyrkan Mölndal har barnkörer runt om i Fässberg, Kållered och Stensjön.

Glada barn i famn på förälder i kyrka

Barn och familj

Nedan hittar du information om de olika grupperna. Svenska kyrkan Mölndal erbjuder mötesplatser för barn, unga och föräldrar. Som öppna förskolan för små barn med föräldralediga vuxna. Som skolbarnsgrupper där du får prata om livet och tron över en egenhändigt bakad bulle.

Konfirmander paddlar kanot.

Stensjön

I Stensjöns församling finns en stor öppenhet för att diskutera angelägna samhällsfrågor och mod att tala det som kan uppfattas som kontroversiellt. Navet i församlingslivet är högmässan klockan 10 varje söndag. Det finns också ett rikt musikliv där fler än 200 körsångare möts varje vecka i någon av de två kyrkorna, Stensjökyrkan och Fågelbergskyrkan.