Ischoklad i färgade aluminiumformar, chokladbitar och annat julgodis.
Foto: Frugan /Mostphotos

Pralinerna - en barnkör 6-8 år

Fässbergs Mariagård. Tisdagar 16.00-16.40. Anmälan. Barnkörscafét är öppet från 15.30-16.30.

Vi övar tisdagar 16.00 -16.40 på Mariagården i Pedagogen Park (Prästgårdsgatan 26) i Mölndal.

Vi har ett barnkörscafé som är öppet från 15.30-16.30, där det går att få en smörgås, frukt/grönsak innan övningen.

Att sjunga i kör ger glädje och gemenskap. Forskning visar att musik är bra för hjärnan vid inlärning bland annat.

I kören lär vi oss sånger, utvecklar den egna sångrösten och träffar nya vänner. Vi sjunger på gudstjänster, medverkar vid julspel, lucia, konserter och tränar på att uppträda för publik.

Anmälan. Ingen kostnad.

Anmälan till barnkör i Fässbergs Mariagård. Jag anmäler mitt barn till följande barnkör.

Det är OK för mig att mitt barn finns med på bild i Svenska kyrkan Mölndals olika informationskanaler. (Webbsida/blogg/Facebook/Instagram/tryckta medier)

Kontakt vårdnadshavare

För att kunna genomföra och administrera ditt barn kommer vi att behandla era personuppgifter i våra system. Läs mer på: www.svenskakyrkan.se/molndal/personuppgiftshantering

Aktuellt för barn och familj

Messy Church i Fågelbergskyrkan 16 oktober

Söndag 16 oktober kl 16 i Fågelbergskyrkan. Gudstjänst för alla åldrar, anpassad för barn.

En person spelar basfiol.

Konsert med kulturskolan - Kvarco-ensemblen

Fässbergs kyrka, fredag 21 okt kl 19.00, Konsert med kulturskolan - Kvarco-ensemblen (stråkensemble)

Musikgudstjänst - Miljö, fred och frihet på FN-dagen

Fässbergs kyrka, måndag 24 okt kl 18.00-19.00, Musikgudstjänst med Svenska kyrkan Mölndals barnkörer. Tema: Miljö, fred och frihet

En psalmbok och en mikrofon ligger framlagda. I bakgrunden syns sjungande barn.

Konsert med barnkören från kulturskolan

Fässbergs kyrka, torsdag 27 okt kl 18:00-19:00, Konsert med barnkören från Mölndals kulturskola

Hakuna matata - en färgsprakande familjeförestställning för alla åldrar

Fässbergs kyrka, torsdag 3 nov kl 14:00-16:00. Familjeföreställning för hela familjen. Ingen anmälan. Barn under 12 år behöver ha medföljande vuxen.

Några barn sjunger framför en mikrofon i en kyrka.

Musikgudstjänst med barnkörerna

Fågelbergskyrkan söndag 20 november kl 16.00. Barnkörerna medverkar.

Karibo

En grupp med Gyllene regeln i fokus för er i årskurs F-2 Torsdagar kl 15-17 träffas vi i Fässbergs Mariagård, Pedagogen Park. Det är gratis och du måste anmäla dig!

Barnkörer

Svenska kyrkan Mölndal har barnkörer runt om i Fässberg, Kållered och Stensjön.

Glada barn i famn på förälder i kyrka

Barn och familj

Nedan hittar du information om de olika grupperna. Svenska kyrkan Mölndal erbjuder mötesplatser för barn, unga och föräldrar. Som öppna förskolan för små barn med föräldralediga vuxna. Som skolbarnsgrupper där du får prata om livet och tron över en egenhändigt bakad bulle.

Fässbergs församling

Fässbergs församling sträcker sig från Krokslätt i norr till Balltorp i söder. Det firas gudstjänst i Fässbergs kyrka, Toltorpskyrkan och Krokslättskyrkan. Grupper och verksamhet träffas också i Fässbergs Mariagård som finns i Pedagogen park. Fässbergs församling vill vara en öppen kyrka med många mötesplatser för alla åldrar.