Barnkör för barn mellan 6 och 9 år i Adolfsbergs församlingshem i Örebro.

Pralinerna. Barnkör från 5 år upp till årskurs 2.

Fässbergs Mariagård. Tisdagar 16.00-16.40. Anmälan. Barnkörscafét är öppet från 15.30-16.30.

Pralinerna - en barnkör från 5 år till 8 år

Vi övar tisdagar 16.00 -16.40 på Mariagården i Pedagogen Park (Prästgårdsgatan 26) i Mölndal.

Vi har ett barnkörscafé som är öppet från 15.30-16.30, där det går att få en smörgås, frukt/grönsak innan övningen.

Att sjunga i kör ger glädje och gemenskap. Forskning visar att musik är bra för hjärnan vid inlärning bland annat.

I kören lär vi oss sånger, utvecklar den egna sångrösten och träffar nya vänner. Vi sjunger på gudstjänster, medverkar vid julspel, lucia, konserter och tränar på att uppträda för publik.

Anmälan. Ingen kostnad.

Anmälan till barnkör i Fässbergs Mariagård. Jag anmäler mitt barn till följande barnkör.

Det är OK för mig att mitt barn finns med på bild i Svenska kyrkan Mölndals olika informationskanaler. (Webbsida/blogg/Facebook/Instagram/tryckta medier)

Kontakt vårdnadshavare

Carina Göransson