Foto: Carina Etander Rimborg

Pralinerna. Barnkör från 5 år upp till årskurs 2.

Fässbergs Mariagård. Tisdagar 16.10-16.40. Anmälan. Barnkörscafét är öppet från 14.30-16.30.

Pralinerna - en barnkör från 5 år upp till årskurs 2

Vi övar tisdagar 16.10 -16.40 på Mariagården i Pedagogen Park (Prästgårdsgatan 26) i Mölndal.

Vi har ett barnkörscafé som är öppet från 14.30-16.30, där det går att få en smörgås, frukt/grönsak innan övningen.

Att sjunga i kör ger glädje & gemenskap och forskning visar att musik är bra för hjärnan vid inlärning bland annat.

I kören lär man sig många nya sånger, träffar nya vänner och tränar på att uppträda för publik.

Anmälan. Ingen kostnad.

Anmälan till barnkör i Fässbergs Mariagård. Jag anmäler mitt barn till följande barnkör.

Det är OK för mig att mitt barn finns med på bild i Svenska kyrkan Mölndals olika informationskanaler. (Webbsida/blogg/Facebook/Instagram/tryckta medier)

Kontakt vårdnadshavare

Carina Göransson