S:t Matteus församling Besöksadress: Västmannagatan 92, 11343 STOCKHOLM Postadress: Box 23070, 10435 STOCKHOLM Telefon: +46(8)55521800 E-post till S:t Matteus församling

Samtalsgrupp för sörjande

En introduktion till Samtalsgruppen för sörjande sker tisdag 2 oktober kl 14.30–16.00 på Diakoniexpeditionen, Västmannagatan 92. Gruppen träffas därefter vid 6 tillfällen varannan vecka.

Ingen föranmälan krävs till introduktionsdagen. Du är välkommen utan att förbinda dig till att delta i fortsatta samtalsgruppen.

Samtalsgrupp för sörjande

Gruppen träffas 6 gånger under hösten/våren. Kostnadsfritt.

Till dig som har förlorat en anhörig/närstående eller saknar någon som har avlidit. Du som bor utanför S:t Matteus församling är också välkommen.

Ledare:

Susanne Åberg, diakon och Erika Nyman, präst