Other languages with Google Translate

Välkommen till Mariestads församling Besöksadress: Nygatan 23, 54231 Mariestad Postadress: Box 2, 54221 Mariestad Telefon:+46(501)390500 E-post till Välkommen till Mariestads församling

Livsstegen

Tolv steg för oss som vill hitta en ny väg

Livsstegen i Mariestads församling

Öppen föreläsning med Olle Carlsson, präst & författare
Kyrkans Hus i Skövde söndag 8 september kl. 17. Det finns möjlighet till samåkning från Mariestad. Anmälan till Karin Berg.

Introduktionsmöte
12 september har vi introduktionsmöte för alla som vill vara med i Livsstegen. Vi inleder kvällen med Livsstegsmässa kl. 18 i Marieholmskyrkan. Sedan finns det fika 18:30 och kl. 19 börjar mötet. Här får du veta mer om Livsstegen, anmäla dig till önskad grupp och berätta lite om dig själv.
Ingen föranmälan behövs.

Självhjälpsgrupper
En livsstegsgrupp består av ca 10 deltagare och två ledare som möts under tolv veckor. Varje träff är 90 minuter lång och samtalet kretsar kring tolv existentiella steg. En livsstegsgrupp i Mariestad träffas på torsdagar kl. 19–20:30. Vid behov kan ytterligare en grupp arrangeras på annan dag och tid.

Livsstegsmässa
En torsdag i månaden, 12 sept, 10 okt, 7 nov & 12 dec  firar vi Livsstegsmässa i Marieholmskyrkan kl. 18. Det är en gudstjänst som bygger på våra olika livs-
berättelser och där vi tillsammans hjälps åt att skapa stunden i kyrkan.

Vill du veta mer? Vill du gå Livsstegen i höst?
Kontakta Karin Berg
karin.berg@svenskakyrkan.se

Mer info om vad Livsstegen är hittar du här!