Other languages with Google Translate

Välkommen till Mariestads församling Besöksadress: Nygatan 23, 54231 Mariestad Postadress: Box 2, 54221 Mariestad Telefon:+46(501)390500 E-post till Välkommen till Mariestads församling

Församlingsexpeditionen

Nygatan 23

Till församlingsexpeditionen vänder du dig när du vill boka dop eller vigsel eller vill hyra något av våra församlingshem.

Som hyresgäst ska du vara myndig och medlem i Svenska kyrkan.
I samband med dop, konfirmation, vigsel eller begravning debiteras ingen hyra om du vill låna någon av våra lokaler.
Du kan också hyra lokal till andra familjehögtider men då debiteras en avgift som faktureras i efterhand.

Vi hyr också ut lokaler till ideella föreningar, kyrkliga nomineringsgrupper, Mariestads kommun och andra samhällsorgan, studieförbund och företag men inte till kommersiell försäljning eller verksamhet som inte överensstämmer med Svenska kyrkans värderingar.

Följande lokaler finns tillgängliga för uthyrning:
Leksbergs församlingshem
Mariestads församlingshem
Vår kanslist heter Marie Nielsen.

Expeditionens öppettider:
Vardagar kl 10 - 12