Konfirmation

Som ungdom på väg in i vuxenlivet är det oerhört viktigt att kunna få prata om livets frågor i stort som smått OBS! anmälan är nu stängd, vi har fått in 94!!! anmälningar till höstens konfirmationsgrupp. Om du har frågor kring konfirmation i vår församling går det bra att kontakta emilia.faldt@svenskakyrkan.se

Detta gör vi under konfirmandtiden i Mariefreds församling. Vi vill vara ditt bollplank för livets frågor om tro och tvivel, kärlek och hat, sorg och glädje. Att få vandra en bit på livets väg tillsammans med andra ger minnen och intryck för hela livet.
Vi åker på läger, sover över i kyrkan, träffar andra ungdomar. Under gudstjänsterna får du som konfirmand möjlighet att delta på dina villkor.

Vi börjar konfirmandtiden med ett upptaktsläger där vi sover i kyrkan (24-25 aug). I september åker vi på läger till Krakow, där vi bl a besöker koncentrationslägret Auschwitz-Burkenau, åker till Zakonpanebergen, klättrar höghöjdsbana och besöker en saltgruva.
Därefter har vi träffar ca 1 gång/månad.

Bild: Anci Näslund

Vi har två konfirmationsgrupper - en söndagsgrupp och en onsdagsgrupp, ibland träffas vi i helgrupp.

Anmälan till konfirmationsläsning 2019/2020 är nu stängd
Har du andra frågor? -ta kontakt med Emilia.faldt@svenskakyrkan.se

Du kan även konfirmera dig som vuxen eller om du har särskillda behov
  - ta kontakt med Elise.bertilsson@svenskakyrkan.se
 Läs mer om konfirmationen inom Svenska kyrkan.

Ungdomar

elise.bertilsson@svenskakyrkan.se