Other languages with Google Translate

Maria Magdalena församling Besöksadress: Sankt Paulsgatan 10, 11846 Stockholm Postadress: BOX 15010, 10465 STOCKHOLM Telefon:+46(8)4622940 E-post till Maria Magdalena församling

Orgelundervisning

Vill du lära dig spela orgel? Maria Magdalena församling erbjuder gratis orgelundervisning till barn och ungdomar.

Orgelundervising
VILL DU LÄRA DIG SPELA ORGEL?

Orgeln är ett gigantiskt instrument - det största!
Den har oändliga möjligheter att låta både högt och lågt, starkt och svagt. I orgeln gömmer sig flöjter, oboer, trumpeter, fagotter; ja, en hel orkester! För att kunna använda alla dessa instrument spelar man med både händer och fötter!

Visst låter det spännande?

Kontakta församlingens organist Axel Rystedt, om du är intresserad.
e-post: axel.rystedt@svenskakyrkan.se

Grundläggande kunskaper i pianospel behövs.

Foto: Peter Åström