Sorgegrupp

En möjlighet att dela sorgen med andra.

Just nu har församlingen ingen sorgegrupp att erbjuda.

Stöd i sorg för barn och unga

Södersjukhuset inbjuder till åldersindelade grupper (c:a 3 år/grupp) för barn och för tonåringar, från 7 år till 18 år. Tillsammans pratar vi om det som har blivit annorlunda, vad som hjälper i sorgen, vi hittar vägar att uttrycka de tankar och känslor som sorg väcker och man får träffa andra som också mist någon i sin familj.
Gruppen kommer att träffas åtta gånger på Södersjukhuset, en eftermiddag i veckan.

Vi är utbildade gruppledare för stöd till barn och ungdomar i sorg och arbetar enligt en modell från Rädda Barnen som är religiöst neutral.

Information och anmälan till Christina Lindgren, pastor. E-post: Christina Lindgren. Telefon: 08-616 13 10.

Anja Bülow, lekterapeut. E-post: anja.bulow@sodersjukhuset.se. Telefon: 08-616 40 70.