Diakoni

Diakoni betyder tjänst och innebär omsorg om människor i livets olika skeden. Att värna om medmänniskan och hålla människovärdet högt är diakonens stora uppgift. Diakoni beskrivs ofta som kristen tro omsatt i handling.

Församlingens diakoni består av en rad olika verksamheter. Dels finns det möjlighet till enskilda samtal och dels har vi olika terminsbundna aktiviteter.

På bilden ovan syns en festival för Kafé i gemenskap som församlingen är med och driver, ett kafé och en mötesplats för utsatta människor, men dit alla är välkomna.