Norrängskyrkan

Norrängskyrkan är en samarbetskyrka mellan Lycksele församling och Lycksele EFS.

Foto: Olle Thoors

Här i Norrängskyrkan finns en EFS-förening med ca. 40 medlemmar och en styrelse som är ansvarig för verksamheten i samarbete med Lycksele församling.

Norrängskyrkan bedriver sitt arbete framförallt i Norrängskyrkan.
Under veckan samlas vanligtvis vuxna, barngrupper, körer, konfirmander, ungdomar och många andra grupper på Norrängskyrkan. I nuläget är den enda fysiska träffpunkten bön och lovsång på måndagkvällar mellan 19:00 och 20:30. Vi har gudstjänst varannan söndag kl. 15:00.

För mer information om vad vi gör besök Norrangskyrkan.se.

Om du vill komma i kontakt med oss anställda som arbetar på Norrängskyrkan hittar du e-postadresser och telefonnummer här nedanför. Telefonnummer till ordförande i EFS-föreningen Gunilla Jonsson är 070-251 96 88

Vi har också en fast telefon vars nummer är: 0950-556 34

det är vi som jobbar på norrängskyrkan

[Inget innehåll angivet]