Other languages with Google Translate

Växthuset i Brämaregården

På torsdagar i Brämaregårdens kyrka blir det liv och rörelse, ett hus med möjlighet att få växa på olika vis. I huset pågår olika typer av verksamheter, samtal och aktiviteter men det finns också rum där du kan sitta för dig själv med en kaffekopp, din bok, dator eller med något hantverk i lugn och ro.

När något växer vet vi aldrig riktigt hur det blir. Det är det som gör livet så härligt, rörligt och rörigt, och ibland visset och trist. När vi får lov att finnas i en varm
och inspirerande miljö växer vi som människor oavsett vad vi har för behov. Vi vill våga växa och hitta livskraft tillsammans i Brämaregårdens kyrka.

I Växthuset kan du få odla, både relationer, tankar och ibland även växter och blommor. Du väljer när du vill komma och hur du vill ta del av allt som sker.

Start v. 38 (19 september)
Torsdagar hösten 2019:

12.45 Andrum med musik i kyrkan
13.00- Öppna rum
14.30-15.30 Mellanmål på ”kyrktorget”
14.30- Öppna rum och olika aktiviteter
16.30-17.30 Middag på ”kyrktorget”
17.00- Öppna rum och olika aktiviteter
18.30 Mässa på andra våningen