Barn som sjunger och dansar. Illustration.
Foto: Caroline Röstlund

Babyrytmik i Brämaregården

I förälderns trygga famn får babyn uppleva sång och musik genom dans, rörelse, spel på enkla rytminstrument och ramsor.

Babyrytmik för barn mellan 9-16 månader.

Gruppen träffas på tisdagar under terminen. OBS! Den här gruppen kräver anmälan och har en avgift.

Tisdag förmiddagar under termin.

Priser och betalningspolicy

Hösten 2022 betalar alla 200 kr/barn

Svårt att delta av ekonomiska skäl: Om du av ekonomiska skäl har svårt att delta, kontakta någon av församlingens diakoner för att ansöka om bidrag.

Vi samarbetar med Sensus studieförbund.

Liten & Stor i Brämaregårdens kyrka

För barn 0-6 år och medföljande vuxen. Välkommen måndagar kl. 10.00 och torsdagar kl. 14.30 under terminerna!

Rytmik i Biskopsgården

Hösten 2022 är rytmiken i Biskopsgårdens kyrka pausad.

Rytmik i Lundby församlingshem

Rytmik för barn i åldern 0-6 år. Vi håller till nära Eriksberg och Kyrkbytorget.

Kyrkan för de yngre barnen

Här finns verksamhet samlad för barn upp till förskoleklass. Grupperna är fulla av lek, pyssel, berättelser från bibeln och mycket mer. De flesta grupperna är öppna, men till vissa rytmikgrupper behöver du anmäla dig och ditt barn.

Det händer i Brämaregårdens kyrka

Ät vardagsmiddag tillsammans, sjung i kör, var med i skaparverkstad, bokkvällar, häng med kompisar eller fördjupa din tro.

Digitalt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med vad som sker i Lundby församling! Prenumerera på Lundby församlings nyhetsbrev.

Anmäl dig här!

Kalender

I kalendern kan du se vad som händer i Lundby församling dag för dag - från fikastunder och gudstjänster till större konserter och verksamheter för alla åldrar. Öppet för alla. Välkommen!

Gudstjänstkalender

Här hittar du en gudstjänstkalender. Du kan också läsa mer om de olika gudstjänsterna som firas i Lundby församling.

Konsertprogram

Välkommen på konsert! Ta del av körsång, storslagna symfonier, konserter för barn och mycket mer. Här samlas information om de konserter som arrangeras i Lundby församling.

Det händer i kyrkan

Här hittar du församlingens alla grupper och aktiviteter. Församlingen är stor och utbudet är brett – och här finns plats för dig!

Dop, konfirmation, vigsel och begravning

Kyrkan finns där genom hela livet, från att välkomna ett barn in i Guds familj, välsigna äktenskapet till att stödja anhöriga i sorgen efter någon nära.

Bli medlem i Svenska kyrkan

Du är välkommen att bli en del av Svenska kyrkan oavsett vem du är. Här finns en plats för dig. Det är enkelt att bli medlem!

En hållbar kyrka

I Lundby församlings solidariska arbete ingår även omsorg om skapelsen. Församlingen är miljödiplomerad och arbetar strukturerat för att minska miljöpåverkan och värna den biologiska mångfalden.

Historia och kulturarv

Svenska kyrkan har en lång historia. Läs mer om Lundby församlings kyrkor och dess kulturarv, våra besöksmål och hur vi vårdar kulturarvet.

Manifestation Stärka Banden mellan kyrka och moské, 2015.

Om församlingen

Lundby församling ligger på Hisingen i Göteborg och är en del av Kristi världsvida kyrka. Församlingen är en gemenskap som delar evangeliet i tro och liv, i en av Sveriges snabbast växande storstadsmiljöer.