Other languages with Google Translate

Lundby församling Besöks- och postadress: Hisingsgatan 26, 41703 Göteborg Telefon: +46(31)7316800 E-post till Lundby församling

Rytmik i Brämaregården

I Brämaregårdens kyrka finns rytmik för små barn.

Babyrytmik (för barn i åldern 2-4 månader)

I förälderns trygga famn får babyn uppleva sång och musik genom dans, rörelse, spel på enkla rytminstrument och ramsor.

Gruppen träffas på torsdagsförmiddagar, 12 gånger under terminen. Den här gruppen kräver anmälan och har en avgift (se nedan).

Torsdagar
Brämaregårdens församlingshem

Anmäl dig och ditt barn till Rose-Marie Svensson (kontaktuppgifter nedan).

Priser och betalningspolicy

Medlem i Svenska kyrkan: 200 kr/barn
För att betala den lägre avgiften, ska minst en vårdnadshavare vara medlem (betala kyrkoavgift).

Ej medlem i Svenska kyrkan:
 750 kr/barn

Svårt att delta av ekonomiska skäl: Om du av ekonomiska skäl har svårt att delta, kontakta någon av församlingens diakoner för ansökan om bidrag.

Anmälan och frågor

Rose-Marie  Svensson

Rose-Marie Svensson

Vi samarbetar med Sensus studieförbund.