Lundby församling Besöksadress: Hisingsgatan 26, 41703 Göteborg Telefon: +46(31)7316800 E-post till Lundby församling

Rytmik i Brämaregården

I Brämaregårdens kyrka finns rytmik både för de väldigt små och de lite större barnen.

Babyrytmik, för barn 2-4 månader

I mammas och pappas trygga famn får babyn uppleva sång och musik genom dans, rörelse, spel på enkla rytminstrument och ramsor.

Gruppen kommer att träffas torsdagsförmiddagar, 12 gånger under terminen. Den här gruppen kräver anmälan och har en avgift (se nedan).

Torsdagar
Brämaregårdens församlingshem

Anmäl dig och din bäbis till Rose-Marie Svensson, tfn: 031-731 68 19

Betalningspolicy

Kostnad för Babyrytmik (barn 2-5 månader)
Medlem i Svenska kyrkan: 200 kr/barn eller 300 kr för två barn och uppåt.

Ej medlem i Svenska kyrkan:  750 kr/barn eller 1000 kr för två barn och uppåt.

För att få den lägre avgiften, ska minst en förälder vara medlem (betala kyrkoavgift).

Om du av ekonomiska skäl har svårt att delta, kontakta någon av församlingens diakoner för ansökan om bidrag. Läs mer om Ekonomisk hjälp

Från och med tredje verksamhetsveckan får man betala för en full termin om man inte avanmält sig eller särskilda omständigheter föreligger.

Vi garanterar ett minimum om tio erbjudna kurstillfällen per termin (oftast är det 12), annars görs ett prisavdrag baserat på antal ggr färre än tio.

Vi samarbetar med Sensus studieförbund.