Other languages with Google Translate

Lundby församling Besöks- och postadress: Hisingsgatan 26, 41703 Göteborg Telefon: +46(31)7316800 E-post till Lundby församling

Behandlnig av personuppgifter i samband med vigsel

I samband med vigsel registrerar vi namn och personnummer samt kontaktuppgifter till de som ska vigas.

Uppgifterna behandlas för att kunna administrera och genomföra vigseln. Dessa uppgifter behandlas enbart inom församlingen. I de fall tjänstgörande präst eller musiker kommer från annan församling, lämnas uppgifterna även till dem. Ett vigselintyg skickas till Skatteverket.

Vissa uppgifter om vigseln kommer, för historiska ändamål, att sparas för alltid i en så kallad ministerialbok.