Fondsökarträffar

Det finns många fonder och stiftelser att söka pengar ur. Församlingen anordnar regelbundet fondsökarträffar. Observera dock att höstens två träffar är inställda. Läs mer här.

Vid dessa tillfällen kan du få stöd och hjälp med att hitta lämplig fond, fylla i blanketter och kopiera material som ska bifogas. Träffarna är inriktade på fonder att söka för sociala ändamål.

Träffarna annonseras på anslagstavlor i kyrkor, bibliotek, socialkontor och vård­centraler. Träffarna kan inledas med information från Budget- och skuldrådgivningen, Göteborgs stads konsumentrådgivning. Föreläsningen fokuserar på budget, sedan finns möjlighet till enskilda samtal om ekonomisk skuld.

Fondsökarträffar 2020

• Fredag 31 januari , kl 12.00-16.00
    Toleredskyrkan
  • Måndag 9 mars, kl 12.00-16.00
    Biskopsgårdens kyrka
  • OBS INSTÄLLD:  Fredag 28 augusti
    Toleredskyrkan
  • OBS INSTÄLLD:  Måndag 5 oktober
    Biskopsgårdens kyrka

Observera att höstens fondsökarträffar är inställda p.g.a. rådande omständigheter i samhället.

Sök fonder på egen hand

Även om höstens fondsökarträffar är inställda går det att söka fonder på egen hand. Sök ekonomiskt stöd via länkarna nedan:

Har du frågor?

Välkommen att kontakta Charlotta Ljungdahl, Camilla Sahlström eller Cecilia Hjort Brandell för mer information:

Charlotta  Ljungdahl

Charlotta Ljungdahl

Mer om Charlotta Ljungdahl

Diakon i Lundby nya kyrka.

Camilla  Sahlström

Camilla Sahlström

Mer om Camilla Sahlström

Diakon i Toleredskyrkan.

Cecilia Hjort Brandell

Mer om Cecilia Hjort Brandell

Diakon i Brämaregårdens kyrka.