Verksamhet

Nu är mycket av församlingens verksamhet i den nybyggda församlingsgården i Stångby. Se kalendarium för datum.

Någon häller upp kaffe från en blommig termos till någon som håller fram sin kopp.

Torsdagsträff med föredrag eller musik

Föredrag eller musik med fika på torsdagseftermiddagar i Torn. Läs höstens program här:

En liten flicka sitter på golvet med en leksak i handen framför en vuxen.

Barn och familj i Torns församling

Det händer mycket för barn och familj hösten 2022 i Torns församling: Himlaskoj, Föräldraboost, Babycafé m.m Läs allt om hösten här!

Bönegrupp

Vi delar tankar och erfarenheter av bön, och lär oss olika bönetraditioner. Fyra torsdagskvällar i höst, i Torns församlingsgård i Stångby.

Tala film, tala liv

Vi tittar på film tillsammans och efteråt pratar vi om vilka känslor och tankar filmen väcker hos oss.

Sång vandring bön

Vi vandrar under samtal och tystnad och sjunger och ber tillsammans på pilgrimsvis i vår vackra natur i närområdet.

Babycafé med sångstund

Babycaféet träffas i nya församlingsgården i Stångby varje onsdag. Sångstund, god fika och trevligt sällskap!

Handarbeta tillsammans

Torns församling har en syförening och ett stickcafé som träffas och handarbetar tillsammans.

Någon tar gurka från ett bord med bröd och olika pålägg.

Tisdagslunch blir Torsdagslunch hösten 2022

Ann-Christines goda lunch serveras i församlingsgården i Stångby.

En kvinna läser ur Bibeln.

Bibelstudium

För dig som vill få fördjupad kunskap om Bibeln. Vi läser och pratar om Bibeln tillsammans. Bibelstudiegruppen är pausad under hösten 2022.

Konfirmand i N. Nöbbelöv & Torn

Konfirmandtiden är ett intressant och härlig år! Är du intresserad av att delta i en konfirmandgrupp? Hör av dig så berättar vi mer.

Torns barnkör

Torns barnkör är för barn från F-klass till åk 3. Vi övar onsdagar kl.17.15-18.00 i Torns nya församlingsgård i Stångby.

Torns sånggrupp

Torns sånggrupp är för barn från åk 4 till åk 7. Vi övar varje onsdag kl.16.15-17.00 i Torns nya församlingsgård i Stångby.

Tornkören

Kom och var med i vår härliga kyrkokör! Vi sjunger blandad tre och fyrstämmig repertoar.

Gospelkör

Nu är vi igång och övar igen, i Torns nya församlingsgård i Stångby.

Seniorshop är tillbaka!

Modevisning av bygdens lokala mannekänger och direktförsäljning av kläder. Missade du höstens Seniorshop? Nästa tillfälle är måndagen den 20 mars 2023.