Verksamhet

Nu har vi vår verksamhet i nybyggda församlingsgården i Stångby. Se kalendarium för datum.

Närbild på röda höstlöv i solen.

Torsdagsträff med föredrag

Föredrag och fika på torsdagseftermiddagar i Torn. Höstens program kommer inom kort.

Barn och familj i Torns församling

Babycafé, Himmel och pannkaka - och mycket mer för barn och familj.

Några människor i en kö har böcker under armen.

Bokklubb

Vi träffas i Torns församlingsgård och pratar om en vald bok tillsammans, utvalda torsdagar kl 13.30-15. Bokklubben pausar hösten 2022, åter januari 2023.

Kaffe i trädgården

Torsdagar kl 13.30-15 i trädgården vid församlingsgården i Stångby. Välkommen förbi på en pratstund och en kopp kaffe med något gott till. Från tor 2 juni och hela sommaren!

Babycaféet i Torn

Babycaféet träffas i nya församlingsgården i Stångby varje onsdag. Sångstund, god fika och trevligt sällskap!

Handarbeta tillsammans

Torns församling har en syförening och ett stickcafé som träffas och handarbetar tillsammans.

Någon tar gurka från ett bord med bröd och olika pålägg.

Tisdagslunch blir Torsdagslunch hösten 2022

Ann-Christines goda lunch serveras i församlingsgården i Stångby.

Bibelstudium

För dig som vill få fördjupad kunskap om Bibeln. Vi läser och pratar om Bibeln tillsammans, under ledning av Staffan Åkerlund.

Konfirmand i N. Nöbbelöv & Torn

Konfirmandtiden är ett intressant och härlig år! Är du intresserad av att delta i en konfirmandgrupp? Hör av dig så berättar vi mer.

Torns barnkör

Torns barnkör är för barn från F-klass till åk 3. Vi övar onsdagar kl.17.15-18.00 i Torns nya församlingsgård i Stångby.

Torns sånggrupp

Torns sånggrupp är för barn från åk 4 till åk 7. Vi övar varje onsdag kl.16.15-17.00 i Torns nya församlingsgård i Stångby.

Tornkören

Kom och var med i vår härliga kyrkokör! Vi sjunger blandad tre och fyrstämmig repertoar.

Gospelkör

Nu är vi igång och övar igen, i Torns nya församlingsgård i Stångby.