Torns församling Besöksadress: Vallkärravägen 14, 22651 LUND Postadress: Box 1096, 22104 LUND Telefon:+46(46)718700 E-post till Torns församling

Handarbeta tillsammans

Torns församling har en syförening och ett stickcafé som träffas och handarbetar tillsammans. Välkommen med ditt handarbete!

SYFÖRENINGEN
Syföreningen i Torns församling träffas en onsdag i månaden, kl 19-21, i hemmen. Kontakta gärna Ulla Nilsson för mer information om datum och plats, tel 046-24 81 81.

STICKCAFÉ
Församlingens Stickcafé träffas varannan onsdag, ojämn vecka, mellan 18.30-20.30. Stickcaféet möts i församlingsgården och stickar alster som skickas till Baltikum som en del av församlingens diakonala arbete där, men det går också bra att kontakta Stickcaféet om det finns önskemål att beställa en kofta, ett par sockar, en sjal, eller något annat. Kontaktperson är Eva Åkesson, tel  046-24 90 38.