Ljusmässa

Trettondedag jul 6 januari kl 16 i Håstads kyrka. Församlingens nya kantor Christian Backe tas emot i gudstjänsten.

Tretton dagar efter jul, den 6 januari, firar vi att tre vise män hittade vägen till Jesus i Betlehem. De kom för att hylla Jesus med guld, rökelse och myrra. Detta är också början på det som kallas trettondagstiden och som pågår fram till förfastan.
Vi firar ljusmässa tillsammans i Håstads kyrka tor den 6 januari kl 16.

Församlingens nya kantor Christian Backe tas emot i gudstjänsten. Yvonne Carlström avtackas liksom församlingens mångåringe ordförande i församlingsrådet, Lars Jacobsson.

Anna Svensson Melin, celebrant, Cecilia Cardona Castro, predikan. Sång och musik: Christian Backe, Hanna Forsblad, Thomas Carlström och Yvonne Carlström.

Begränsat antal besökare. Vi lämnar varannan bänkrad tom, minst 1 m avstånd mellan sällskapen. Max 8 personer i varje sällskap.

Varmt välkommen till ljusmässa på Trettondedag jul med temat "Guds härlighet i Kristus"!