Torns församling Besöksadress: Vallkärravägen 14, 22651 LUND Postadress: Box 1096, 22104 LUND Telefon:+46(46)718700 E-post till Torns församling

Gudstjänster i Torn

Morgonbön, middagsbön, kvällsmässa, söndagens högmässa, gudstjänst med små och stora - välkommen att fira gudstjänst i Torns församling! Tryck för att komma till kalendern!

Swisha din kollekt

I Svenska kyrkan tar vi upp olika typer av kollekter i samband med våra gudstjänster. Vissa kollekter är gemensamma för hela Svenska kyrkan (rikskollekt). Det betyder att kollekten i samtliga kyrkor inom Svenska kyrkan går till samma ändamål. Ibland går kollekten till ett regionalt ändamål, då är ändamålet gemensamt för alla kyrkor i Lunds stift (stiftskollekt). Resterande söndagar kan församlingen själv bestämma vilka organisationer som ska få pengarna (församlingskollekt).

I Torns församling kan du swisha din kollekt. På så vis kan du bidra även om du inte har kontanter eller möjlighet att gå i gudstjänst på söndag. Använd numret 123 105 9757. Söndagens kollektändamål hittar du här nedan!

För att swisha behöver du appen Swish - läs mer på www.getswish.se.