Torns församling Besöksadress: Vallkärravägen 14, 22651 LUND Postadress: Box 1096, 22104 LUND Telefon:+46(46)718700 E-post till Torns församling

Församlingsgården Stångby

I Stångby stationssamhälle ligger Torns församlingsgård, som hjärtat i församlingen. Tidigare var det en prästbostad men när Stångby stationssamhälle växte fram byggde man om huset till församlingsgård.

Församlingsgården i Torn hittar du på Vallkärrav. 14 i Stångby.

I församlingsgården finns Tornsalen, ett vackert kyrkorum med naturen som altarbild, som används för bland annat middagsböner och vardagsgudstjänster.

Församlingsgården rymmer mycket verksamhet för stora och små, hit är du alltid välkommen! Det går också att hyra församlingsgården.