Torns församling Besöksadress: Vallkärravägen 14, 22651 LUND Postadress: Box 1096, 22104 LUND Telefon:+46(46)718700 E-post till Torns församling

Barn och familj i Torns församling

I församlingsgården i Stångby händer det mycket för barn och familj: Babycafé, Barnens växthus, Himmel och Pannkaka gudstjänster och Gudsjänster med små och stora.

Babycafé

Varje onsdag kl 9.30-11.30 är du välkommen med ditt lilla barn till församlingsgården på Babycafé! Det blir tid för lek, sång, andakt, fika och samtal. Sångstuden börjar kl 11.

barnens växthus

Varje torsdag kl 14-16 är du välkommen med dina barn till församlingsgården på Barnens växthus. För dig med små eller större barn upp till 6 år. Vi träffas för fika, lek, sångstund och andakt. Vi bekantar oss med Bibelns berättelser genom teaterspel, pyssel och lek.

himmel och pannkaka

En enkel och svängig gudstjänst med mycket musik.
En kortare gudstjänst (ca 20 min) för barn och familj. Gudstjänsten innehåller bland annat välkomstsång, teaterspel, bön och en hel del rörelsesånger för spralliga ben. Efter gudstjänsten serveras det pannkakor till alla - med nyttiga tillbehör. Och en värmande kopp till alla föräldrar. Ingen föranmälan, kom som du är.
Första Himmel och Pannkaka 2019 är den 27 februari!

gudstjänst med små och stora

En gudstjänst för hela familjen med mycket sång och musik. Predikan är för barnen.

Varmt välkomna till Torns församling!