Tre flickor tittar busigt upp bakom en kyrkbänk.
Foto: Nadine Minner /Ikon

Barn och familj i Torns församling

Läs om vårens alla aktiviteter här!

Babycafé med sångstund

Babycaféet träffas i församlingsgården i Stångby varje onsdag förmiddag. Sångstund, god fika och trevligt sällskap för dig och din bebis!

Efter föris

Kom och lek, pyssla, fika efter förskolan. För barn i alla åldrar i sällskap med vuxen, tisdagar kl 14-16 i Torns församlingsgård Stångby.

Himmel och pannkaka

En enkel och svängig gudstjänst med mycket musik. Efteråt äter vi pannkakor tillsammans! Välkommen till församlingsgården i Stångby.

Tre flickor tittar busigt upp bakom en kyrkbänk.

Himlaskoj

En gudstjänst som riktar sig till både barn och vuxna. Barnkörerna står för musiken. Vi inleder med frukost!

Två flickor går hand i hand i en lekpark.

After school

Fritidsverksamhet med drop-in för dig i åk F-6. Öppet häng efter plugget med fika, spel, pyssel, läxhjälp, samtal eller andakt.

Barnkören

Torns barnkör är för barn från åk 2-3. Vi övar onsdagar kl.17.00-17.30 i Torns församlingsgård i Stångby.

Medlemmar i en barnkör står och sjunger i en kyrka.

Aspirantkören

För dig åk F-1. Vi övar onsdagar kl 17.30-18 i Torns församlingsgård i Stångby.

Sånggruppen

Torns sånggrupp är för barn från åk 4 och uppåt. Vi övar varje onsdag kl.16.15-16.45 i Torns församlingsgård i Stångby.

En grupp ungdomar håller om varandra i en ring.

TUGG - Torns Ungdomars Goa Grupp

Sitter du hemma och undrar vad du ska göra? Har du och dina polare svårt att hitta någonstans att vara? Har du tröttnat på att bara vara med folk online? Eller vill du helt enkelt få fler vänner? Kom och häng med oss istället! För dig 14-19 år, varannan onsdagskväll i församlingsgården.