Torns församling Besöksadress: Vallkärravägen 14, 22651 LUND Postadress: Box 1096, 22104 LUND Telefon:+46(46)718700 E-post till Torns församling

Barn och familj i Torns församling

I församlingsgården i Stångby händer det mycket för barn och familj: Babycafé, Barnens växthus, Himmel och Pannkaka gudstjänster och Gudsjänster med små och stora.

Babycafé

Varje onsdag kl 9.30-11.30 är du välkommen med ditt lilla barn till församlingsgården på Babycafé! Det blir tid för lek, sång, andakt, fika och samtal. Sångstuden börjar kl 11. Terminstart 11 sep!

barnens växthus

Varje torsdag kl 14.30-17 är du välkommen med dina barn till församlingsgården på Barnens växthus. För dig med små eller större barn. Vi träffas kl 14.30 för en stunds samvaro, lek och fika. Sångstund 15.30-16.
Kl 16-17: Särskilt program för de lite större barnen. Vi bekantar oss med Bibelns berättelser genom teaterspel, pyssel och lek. Vi avslutar eftermiddagen med en kortare andakt. Terminstart 12 sep!

himmel och pannkaka

En enkel och svängig gudstjänst med mycket musik.
En kortare gudstjänst (ca 20 min) för barn och familj. Gudstjänsten innehåller bland annat välkomstsång, teaterspel, bön och en hel del rörelsesånger för spralliga ben. Efter gudstjänsten serveras det pannkakor till alla - med nyttiga tillbehör. Och en värmande kopp till alla föräldrar. Ingen föranmälan, kom som du är.
Himmel och pannkaka hösten 2019:
Ons 25 sep, 23 okt och 20 nov.

mässa med små och stora

En gudstjänst för hela familjen med mycket sång och musik. Predikan är för barnen. Barnkörerna sjunger.
Sön 29 sep kl 10 församlingsgården i Stångby
Sön 13 okt kl 11 (obs! tiden) Skördegudstjänst med små och stora i Igelösa. Efteråt blir det skördemarknad och underhållning i byn.
Sön 17 nov kl 10 Igelösa kyrka

Varmt välkomna till Torns församling!