Sommarläger 2025

Välkommen att anmäla dig till ett av våra fina sommarläger som vi erbjuder i Lund. Vad kan passa dig?

24 Äventyren Sommar 2024-2025

Vill du prova saker du tidigare inte har gjort och samtidigt konfirmeras i 900-åriga Lunds domkyrka? Med hjälp av gummibibeln, Spotify, sommarläger och egna erfarenheter får du vara med om en resa från universums yttre gräns rakt in i ditt eget hjärta.

Åhuslägret 2025

Massor av skratt, nya vänner, upplevelser och utmaningar – och en gemenskap som inte är som någon annan! Åhuslägret är ett läger för ungdomar med och utan intellektuell funktionsnedsättning tillsammans. En erfarenhet att ha med sig hela livet.

Unplugged 2025

Sommarläger i 10 dagar som andas musik. Gillar du att spela, sjunga eller lyssna på musik är Unplugged gruppen för dig. Det finns absolut inga krav på förkunskaper. Alla som älskar musik är välkomna.

Jag är 2025

Kom som du är och ta chansen att utmanas och växa tillsammans med andra under tre härliga sommarveckor, varav en veckas läger på Södra Hoka stiftsgård.

Olsäng-sport 2025 - Fulltecknat

Olsäng-sport är ett 14 dagar långt sommarläger med sportaktiviteter på Olsängsgården i östra Blekinge.

Lägerfri sommar 2025

Att vara konfirmand är inte något du gör, utan snarare något du är: Du är på vandring, med andra ungdomar, ledare och med Gud – genom livet, från vaggan till graven.

Skapande konfirmander 2025  

En kreativ grupp för dig som gillar skapande i olika former.  Utforska kristen tro genom drama, bild, musik och form under tre härliga sommarveckor. 

Stenbräcka 2025

Stenbräcka är inriktad på sport, vandring och rörelse med första träffen under december 2024 och läger under en sommarvecka i juni på Stenbräcka lägergård i Blekinge skärgård med närhet till bad och fotbollsplan.