Sommarläger 2024

Det finns sju grupper med olika inriktning att välja på för dig som vill konfirmeras under sommaren. Läs beskrivningarna och följ länkarna. Gå på informationsmöte. Ring och mejla dina frågor till de ansvariga för varje grupp, för att få mer information och få svar på dina frågor. Dröj inte med din anmälan. Grupperna är populära och kan snabbt bli fyllda.

Friluftskonfirmander 2024

Konfirmandgrupp med friluftsaktiviteter. Kan Gud anas i stjärnhimlen eller i att tillsammans resa ett tält? Vi startar i december och träffas ett par gånger under våren. I augusti åker vi på sommarläger i Blekinge där vi varvar lek och allvar i närhet till naturen. Vi tänker tillsammans kring livet, tro och Gud medan vi är ute i Guds skapelse så mycket som möjligt. På kvällarna blir det berättelser och sånger kring elden.

Några konfirmander står i ring och håller upp händerna mot taket.

Jag är 2024

Ta chansen att utmanas och växa tillsammans med andra under tre härliga sommarveckor, varav en veckas läger på Södra Hoka stiftsgård.

Åhuslägret 2024

Upplev en fantastisk gemenskap på vårt läger för ungdomar med och utan intellektuell funktionsnedsättning tillsammans. Ladda för massor av skratt, sång och vänskap!

Unplugged 2024 - Fulltecknad

Sommarläger i 10 dagar som andas musik

Stenbräcka 2024 - Fulltecknad

Stenbräcka är inriktad på sport, vandring och rörelse med första träffen under december 2023 och läger under en sommarvecka i juni på Stenbräcka lägergård i Blekinge skärgård med närhet till bad och fotbollsplan.

Olsäng-sport 2024 - Fulltecknad

Olsäng-sport är ett 14 dagar långt sommarläger med sportaktiviteter på Olsängsgården i östra Blekinge.

24 Äventyren Sommar 2024-2025

Vill du prova saker du tidigare inte har gjort och samtidigt konfirmeras i 900-åriga Lunds domkyrka? Med hjälp av gummibibeln, Spotify, sommarläger och egna erfarenheter får du vara med om en resa från universums yttre gräns rakt in i ditt eget hjärta.