Barn och familj

I vår församling finns en mångfald av verksamheter för barn i alla åldrar. Välkommen med din familj, hur den än ser ut!

Låt barnen komma hit till mig och hindra dem inte

Lukasevangeliet 18:16

Petersgården är en mötesplats för barn och vuxna, där varje människa får komma precis som man är och var man än befinner sig i livet. Vi vill aktivt arbeta för att tillsammans få ihop vardagsliv och det heliga i en öppen och varm atmosfär.

Torget mitt i Petersgården är centrum för nästan all verksamhet. Här finns plats för möten och samtal, måltider och festligheter och massor av utrymme för både barnvagnar och livliga ben!

Vill du veta mer om vår verksamhet? Kontakta:

Marie Sjögren, församlingspedagog, 046-71 88 41

Camilla Andersson, församlingspedagog, 046-71 88 44

Johanna Hardefors, präst, 046-71 88 93

Martina Björk, kyrkomusiker, 046-71 87 57

Josefina Solberg, präst, 046-71 87 37

Du vet väl om att barn upp till 6 år alltid äter gratis på Petersgården!

Mässa med små och stora

Söndagar kl 11-12

Krokodill & Tant Principal på orgelsafari

Gör dig redo att följa med Krokodill & Tant Principal på orgelsafari! Krokodilen Krokodill lär sig om instrumentet orgel av Tant Principal, samtidigt som de funderar över livet!

Onsdagshäng

Onsdagar kl 15-18

Musikäventyr

Torsdagar kl 16.00-16.30

Musik och rörelse

Onsdagar 0-1 år kl 11.15-11.45 (obs begränsat antal) Torsdagar 1-3 år kl 14.45-15.15 (ingen anmälan) Vi startar upp terminen vecka 9.

Vardagsgudstjänst onsdagar 10.30

19 januari, 9 februari, 9 mars och 4 maj

Dop mitt i vardagen

Petersgården

Ljuset bär oss. Gud är nära i ett litet barn som ser oss.

Barn & familj

Barn- och familjeaktiviteterna täcker in alla åldrar från nyfödd upp till konfirmationen. Här finns både drop in-verksamhet och grupper som man anmäler sig till. I flera församlingar firas gudstjänster och mässor anpassade för barnen. Här kan du läsa mer om de olika mötesplatserna i Lund för familjer.

Appen "Kyrkan" för alla barn

Ladda ner gratis, spela spel och lär dig mer om kyrkorummet.