Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan i Lund Besöksadress: Kiliansgatan 7, 22350 LUND Postadress: Box 1096, 22104 LUND Telefon:+46(46)718700 E-post till Svenska kyrkan i Lund

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Samtalsmottagning

Sjukhuskyrkan har en samtalsmottagning där du kan boka tid via mejl eller telefon, men också en Öppen samtalsmottagning varje onsdag dit du kan komma för ett enskilt samtal utan att boka tid i förväg.

Sjukhuskyrkans samtalsmottagning når du på 046-17 27 82. Vi lyssnar av telefonsvararen varje vardag. Du kan få tid för samtal samma vecka, och det finns möjlighet att få en serie samtal.

Vi som arbetar här har utbildning i själavård och mångårig erfarenhet av samtal.
Vi har alla tystnadsplikt och för inga journaler.

Samtalen är avgiftsfria.

Vi vänder oss till patienter, närstående och personal. Även du som inte är inneliggande patient men har anknytning till sjukvården är välkommen att ringa.

Vill du hellre beställa tid via mejl kan du skriva till: lund.sjukhuskyrkan@svenskakyrkan.se
så återkommer vi med förslag på en tid för samtal.

ÖPPEN SAMTALSMOTTAGNING

Varje onsdag kl. 15-16 finns möjlighet till enskilt samtal i vårt samtalsrum. Du kan då komma för att samtala utan att ha beställt tid i förväg.

Vi finns denna tid vid Rum för stillhet i Blockets centralhall. Hittar du inte någon av oss där är vi upptagna i samtal och du kan välja att vänta tills vi dyker upp eller ringa till vår samtalsmottagning (046-17 27 82) och boka en tid.