Svenska kyrkan i Lund

Svenska kyrkan i Lund Besöksadress: Kiliansgatan 7, 22350 LUND Postadress: Box 1096, 22104 LUND Telefon: +46(46)358700 E-post till Svenska kyrkan i Lund Webbplats

Samtalsmottagning

Sjukhuskyrkan har en samtalsmottagning där du kan boka tid via mejl eller telefon, men också en Öppen samtalsmottagning varje tisdag dit du kan komma för ett enskilt samtal utan att boka tid i förväg.

Sjukhuskyrkans samtalsmottagning når du på 046-17 27 82. Vi lyssnar av telefonsvararen varje vardag. Du kan få tid för samtal samma vecka, och det finns möjlighet att få en serie samtal.

Vi som arbetar här har utbildning i själavård och mångårig erfarenhet av samtal. I arbetslaget finns psykoterapeutisk kompetens. Vi har alla tystnadsplikt och för inga journaler.

Samtalen är avgiftsfria.

Vi vänder oss till patienter, närstående och personal. Även du som inte är inneliggande patient men har anknytning till sjukvården är välkommen att ringa.

Vill du hellre beställa tid via mejl kan du skriva till: lund.sjukhuskyrkan@svenskakyrkan.se
så återkommer vi med förslag på en tid för samtal.

ÖPPEN SAMTALSMOTTAGNING

Varje tisdag kl. 14-16 har vi Öppen samtalsmottagning i vårt samtalsrum i Blocket. Du hittar rummet bakom receptionen, mittemot föreläsningssalarna. Du kan också fråga i receptionen.
Hit kan du komma för att samtala utan att ha beställt tid i förväg.

karta öppen samtalsmottagning