Svenska kyrkan i Lund

Svenska kyrkan i Lund Besöksadress: Kiliansgatan 7, 22350 LUND Postadress: Box 1096, 22104 LUND Telefon: +46(46)718700 E-post till Svenska kyrkan i Lund

Samtalsgrupper

Sjukhuskyrkan inbjuder till samtalsgrupper om sorg. Vi har två olika sorgegrupper, en för dig mitt i livet som mist din livskamrat och en för dig, förälder, som mist ditt vuxna barn.

Samtalsgruppen kan vara ett tillfälle att bearbeta sorgen tillsammans med andra. Det är ibland en stor hjälp att möta andra som är i en liknande situation, att få berätta sin egen historia och lyssna till andras. Det kan också vara bra att se att sorgen i sig har olika faser och att det kan gå att komma vidare med tiden, även om det är svårt att känna just nu.

För dig som mist din livskamrat

Anmälan

Du är välkommen att anmäla dig när som helst och en ny grupp startar så snart vi har minst fyra deltagare.

Vi som leder gruppen arbetar båda inom Sjukhuskyrkan i Lund, Maria Lundberg är präst i Svenska kyrkan och Åsa Ram är pastor i Equmeniakyrkan.

Plats

Träffarna äger rum på Allhelgonagården, bredvid Allhelgonakyrkan. Parkeringsplatser finns och det finns en busshållplats strax intill.

Vi träffas varannan tisdag kl. 14:00-15:30, cirka sex gånger. Datum för samlingarna får du när du anmält dig och vi fått ihop en grupp. Deltagarantalet är begränsat till fem personer.

för dig som mist ditt vuxna barn

anmälan

Vi som leder gruppen arbetar båda inom sjukhuskyrkan i Lund, Ingegerd Slätteby som präst och Ingela Roxström som diakon.

plats

Träffarna äger rum i Sjukhuskyrkans lokaler, Lasarettsgatan 9, fjärde våningen.

Vi träffas måndagar kl 17-19, cirka sex gånger. Datum för samlingarna får du när du anmält dig och vi fått ihop en grupp.

Åsa Ram

Sjukhuspastor