Svenska kyrkan i Lund Besöksadress: Kiliansgatan 7, 22350 LUND Postadress: Box 1096, 22104 LUND Telefon: +46(46)718700 E-post till Svenska kyrkan i Lund

Rum för stillhet

I entréhallen på Skånes universitetssjukhus i Lund finns ett rum för stillhet, som är öppet för besök dygnet runt. Här kan du sitta i stillhet eller skriva i förbönsboken.

Samlingar

Tisdagar kl. 9:00
Förbönsmässa

Tisdagar kl. 13:30
Musik och ljuständning

Torsdagar kl. 12:00
Musik och ljuständning

Vill du bli hämtad på din avdelning för att delta vid tisdagens mässa, ring 046 17 17 39 under måndagen, före kl. 14.

Krukord

Bredvid dopfunten finner du en kruka med ord att ta med dig på vägen: psalmer, dikter, bibelord och böner. Krukan fylls ständigt på.

Förbönskorg

På bordet vid ingången finns en korg. Där kan du lägga din förbönslapp. Vi ber för dig i våra gudstjänster.