Verksamhet

Vi har öppnat upp vår verksamhet och våra mötesplatser i Nöbbelövsgården och kyrkan igen. För uppdaterat program - se vårt kalendarium nedan.

Kaffe med koll

Samtal, quiz och gemenskap på fredagar kl 10.00-12.00 i Nöbbelövsgården.

Barn och familj

Öppet hus, barnvagnspromenader, vardagsgudstjänster för barn - läs mer här om vad som är på gång för barn och familj i Nöbbelöv.

Sjung i kör

I Norra Nöbbelövs församling finns flera körer för både barn och vuxna - för dig med lite mindre sångvana och för dig med mer körerfarenhet.

Sång vandring bön

Vi vandrar under samtal och tystnad och sjunger och ber tillsammans på pilgrimsvis på Nöbbelövs mosse.

Att finna Gud i en snigel

Vi samtalar om frågor om tro och klimat. Start 27 april 2022 i Nöbbelövsgården.

Bibelstudium

Bibelstudiegruppen planerar att träffas igen våren 2022.

Pep-walk

Vi promenerar tillsammans i närområdet kring Nöbbelöv. Följ med!

Närbild på en kvist med gröna löv i solljuset.

Tisdagsträffen

Föredrag eller musikprogram - med god fika såklart! Vi träffas i Nöbbelövsgården kl 14-16 på utvalda tisdagar.

Någon tar soppa ur en stor kastrull.

Onsdagslunch

Vi serverar en enkel lunch till självkostnadspris i Nöbbelövsgården, onsdagar kl 12.15. Nyhet 2022: Lunch varje vecka under terminstid! Sommaruppehåll från 1 juni.

Livsnära samtal

För dig mitt i livet som längtar efter att få dela dina tankar kring Bibelns texter. Vad vill Bibelns ord säga oss idag?

Internationella gruppen

Internationella gruppen för dig som är intresserad av internationella frågor och fred och rättvisa i ljuset av tron!

Musik, dikt och tanke i helgsmål

Välkommen till en meditativ stund i kyrkan med mycket musik.

Konfirmand i N. Nöbbelöv & Torn

Konfirmandtiden är ett intressant och härlig år! Är du intresserad av att delta i en konfirmandgrupp? Hör av dig så berättar vi mer.